Back to Top

Hitta rätt däck för att Maxa din Körupplevelse

Vi hjälper dig med råd inför ditt köp så att du ska känna dig trygg bakom ratten när du rullar ut från våran verkstad här hos oss på Autopoolen i Göteborg

Har du några frågor ring oss på 031-493600

Vi hjälper dig med råd inför ditt köp så att du ska känna dig trygg bakom ratten när du rullar ut från våran verkstad


KONTAKTA OSS PÅ AUTOPOOLEN DÄCK & FÄLG

Du är välkommen att kontakta oss på flera olika sätt – ringa, skicka e-post eller varför inte göra ett besök.


adressAdress

Autopoolen Däck & Fälg Hulda

Mellgrens Gata 9

421 31 Västra Frölunda


E-post

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Telefon


031-493600

Våra öppettider

Högsäsong

Mars - Maj & Oktober - December

Måndag - fredag 08.00 - 18.00

Lunch stängt 13.00 - 14.00


Lågsäsong

Januari - Februari & Juni - September

Måndag - fredag 08.00 - 16.00

Lunch stängt 13.00 - 14.00


Året runt

Lördagar endast tidsbokning.

Söndag / Helgdag stängt

Om oss

Företaget startades 2004 av Emanuel Roosvald och drivs idag av den samma. Målsättningen är att alltid kunna erbjuda marknadens bästa priser på både däck och fälg samt övrig service. Vi använder oss alltid av marknades senaste och bästa maskiner. Allt för att kunna erbjuda den bästa och pålitligaste servicen. Vi som arbetar på Autopoolen Däck & Fälg har lång erfarenhet inom branschen.

Mottagningen

väntrum

Utrustning

Hår helt nya anläggning har den senaste toppmoderna utrustningen. Från tillverkning till smidig montering och "road force" balansering - vi kan hantera alla storlekar på däck och fälgar. Vi använder oss av Hunter RoadForceTouch® 4:e generationens vägkraftmätare. RFT gör en kraftvariations mätníng och balansering snabbare än en vanlig balansering. Pekskärm med levande 3D grafik som förenklar arbetet, laser indikering samt led belysning som underlättar placering av klistervikter, intigrerad luftpåfyllare, hjulet stoppar automatisk vid rätt viktpossition, skyddshuven öppnar automatisk efter balansering.

fälgar

utsida

Miljöpolicy

Vi på Autopoolen Däck & Fälg arbetar kontinuerlig med att förbättra våra rutiner i miljöarbetet där vi sorterar vårt avfall i för ändamålet avsedda kärl, Vår el är miljömärkt, vilket innebär att den kommer från Svenska vatten eller vindkraftverk, Belysningen i lokalen är konverterad till LED, Batterier lämnas till återvinning eller skrotning, Alla datorer stängs av vid dagens slut, Alla gamla uttjänta däck går till däckåtervinning, Miljövänligt tvättmedel används när vi tvättar förvaringshjulen, Vattnet som fälgarna tvättas i hanteras på ett miljömässigt sätt och lämnas på återvinningcentralen, Vi rapporterat allt farligt avfall som hämtas hos oss till Naturvårdsverket enligt svensk lag.

bbs

logo1

logo2

logo3

logo4

dunlop