Back to Top

Hitta rätt däck för att Maxa din Körupplevelse

Vi hjälper dig med råd inför ditt köp så att du ska känna dig trygg bakom ratten när du rullar ut från våran verkstad här hos oss på Autopoolen i Göteborg


TRÖTT PÅ ATT HJULEN TAR MYCKET PLATS I GARAGET - BOKA DÄCKHOTELL HOS OSS

Förvarar era däck/hjul i vårat däckhotell mellan säsongerna så slipper ni att släpa dom mellan hemmet och däckverkstaden.1

Att lagra däck hos oss är den ultimata bekvämligheten. Undvik den tunga, smutsiga uppgiften att flytta runt dina däck och frigöra utrymme i ditt hus, källare eller garage. Vi erbjuder däckförvaring som en del av ett paket med ditt däckbyte eller separat om du bara vill ha däckförvaring. Till skillnad från många andra butiker, garage och återförsäljare outsourcar vi inte lagring av dina däck. Alla däck förvaras på vår klimatstyrda serviceplats med 24 timmars övervakning och säkerhet.

Vi erbjuder 100% kundnöjdhet och inga dolda avgifter.

Pris per säsong?

S - Personbil 13-14 tum 1095kr

M - Personbil 15-19 tum (max bredd och diameter finns) 1195kr

L - Crossover, minibuss eller C-lätt lastbil 1295kr

XL - 1395kr

SUV - 1395kr


Vad ingår?

Försäkring och översyn ingår alltid så ni kan känna er trygga. Dina hjul tvättas och förvaras i däckstallage med ergonomiska balkar inomhus i rätt temperatur så att gummit i däcken inte tar skada. Vid översyn går vi igenom däcken och meddelar er innan säsongen börjart om det är något som behöver bytas eller lagas.


Boka tid för däckskifte

Du bokar tid online själv hemma i lugn och ro den tid som passar dig bäst för att byta dina hjul.

Hur fungerar det?

När du lämnar in dina däck/hjul till oss skriver vi in den information om både dig, bilen och däcken/hjulen som vi behöver på förvaringskortet. Betalning sker varje säsong när du skiftar uppsättning.

Trygghet & försäkring

Era däck/hjul ligger tryggt och säkert hos oss mellan säsongerna. Vi dokumenterar allt om dina däck/hjul och ni får ett förvaringskvitto som gäller under vistelsetiden, och då är däcken/hjulen försäkrade också.

1

2

pirelli

jk

jk1

jk2

jk5

oz